Service Support Officer


De Service Support Officer is samen met het team verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die binnen de afdeling Service & Spare Parts vallen. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten wereldwijd en verbind onze diensten met hun behoeften. De functie zal in eerste instantie voornamelijk het ondersteunen van de bestaande Service Support Officers zijn. Met het opbouwen van productkennis en ervaring zal de functie zich uitbreiden met complexere taken en meer verantwoordelijkheid. Je bent goed in gestructureerd werken, kan prioriteiten bepalen en kan snel schakelen tussen de werkzaamheden.

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met het onderhouden van contact met klanten, het opstellen en opvolgen van offertes voor spare parts, onderhoud en service contracten, het verwerken van spare parts opdrachten, het voorbereiden van onderhoudsorders, het verzorgen van de inkoop van materiaal, het opstellen van de planning, het briefen van service engineers, het dagelijks coördineren van de service engineers en bijhorende planning, het up to date houden van artikelinformatie en de webshop, daarnaast zijn er administratieve afhandeling en facturatie werkzaamheden en tot slot het inkopen van materialen en beheren van voorraadstanden.

Wij verwachten:

Voor de functie is MBO+ / HBO denk- en werkniveau en de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift vereist (een derde taal is een pré). Basiskennis van / enig inzicht in mechanische constructies, elektrotechniek, en pneumatiek vereist.

Wij bieden:

Uitdagend werk in een internationale organisatie waar we elkaar kennen! Het aanbod bestaat uit een bruto maandsalaris tussen € 2.300,- en € 3.200,- (afhankelijk van je kennis en ervaring) en vakantiegeld (8%). Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat je ook mag verwachten:

• Marktconform salaris ruim boven CAO (Metaalbewerkingsbedrijf / Kleinmetaal)

• Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT

• Reiskostenvergoeding

• 25 vakantiedagen 13 adv dagen (bij een fulltime dienstverband).

• Mogelijkheid om cursussen, opleidingen te volgen.

Numafa als werkgever

Numafa Cleaning & Automation is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Tevens produceren wij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Rotterdam (Heinenoord) en wij beschikken over een wereldwijd agentennetwerk. Numafa maakt samen met Van Rennes Industrial Automation en de vestigingen in Duitsland en Italië onderdeel uit van de WCA Group.

Dit succesvolle bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille ziet haar toekomst rooskleurig in, maar om verder te groeien hebben we jou nodig!

Hoe ziet het proces eruit?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. In het eerste gesprek maken we graag kennis met jou, je hebt dan een gesprek met de Manager Service en de HR officer. In een tweede gesprek maak je kennis met de directie.

In het laatste gesprek bespreken we ook de arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Dan zien we je reactie graag tegemoet! Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

HR: Marijn de Pee
Mobiel: +31(0)6 – 53366216
Email: pz@numafa.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marijndepee/


Hiring manager: Stefan de Jong
Telefoonnummer: 0186 - 760560