Sponsoring

Numafa Cleaning & Automation voelt zich erg betrokken bij sport en goede doelen.
Daarom steunen wij verschillende organisaties en verenigingen.

Eéntje willen wij nu graag uitlichten: Mika, karttalent van het team Bison Racing!

Mika was 8 jaar toen hij begon met karten. Inmiddels heeft hij in zijn jonge carrière al vele races succesvol gereden. Vorig jaar bijvoorbeeld heeft hij een geweldig seizoen gereden en behaalde hij in verschillende competities het podium. Zo werd hij 2e in het KCR Kids Kampioenschap en bij het NKH Kids wordt hij Rookie Kampioen. Algemeen pakte hij de 6e plek in de ranglijst! Met 17 podiumbekers en 2 kampioenschapsbekers sluit hij 2018 mooi af!

Numafa wil graag een bijdrage leveren om dit jonge racetalent verder te ontwikkelen en daarom hebben hem gesponsord.

Misschien wordt Mika wel onze toekomstige nationale held in het internationale racegeweld!

Op www.bison-racing.com kunt u hem volgen. Na elke wedstrijd worden er foto’s en een blog geplaatst.